domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Nacional desmantella una plantació de marihuana i deté a tres persones

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una plantació de marihuana en un habitatge d’Alzira i han detingut a un matrimoni, una dona de 29 anys i un home de 36, d’origen espanyol, i a un altre home de 32 també d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els agents van comprovar que existia un magatzem comunicat a un habitatge a través d’un pati amb finestres i portes tapiades en què el seu interior els agents van localitzar 386 plantes de marihuana, totes elles amb els seus respectius focus, arrancadores elèctrics, i aparells d’aire condicionat repartits per l’edificació. També van descobrir que existia un enganxe il·legal a la llum.

Les recerques es van iniciar en el mes d’octubre en tenir coneixement els agents que en un habitatge d’Alzira es podria estar conreant pel que sembla marihuana.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que en aquest domicili no residia cap persona i que diàriament hi havia un tràfec de tres persones que obstaculitzen i eixien sense pernoctar en el lloc. De la mateixa manera els agents van observar com a vegades portaven sacs del que pel que sembla semblava terra i fertilitzants.
Els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants del domicili, adonant-se que del mateix eixia una olor de marihuana, així com s’escoltava un soroll del qual podrien ser màquines d’aire condicionat i extractors.

Els policies van realitzar un registre on van intervenir 400 plantes de marihuana amb un pes aproximat de nou quilos i set-cents grams, cinc aparells d’aire condicionat, quatre ventiladors i divers material per a la cura de la plantació.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van detenir a un matrimoni i un altre home com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els detinguts, el matrimoni amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Últimas noticias

Contenido relacionado