domingo, 21 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vilafamés informarà dimecres sobre el registre d’empreses locals per a facilitar el seu accés a la contractació pública

El proper dimecres dia 20 de gener a les 20h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Vilafamés, la regidoria d’Urbanisme del municipi ha convocat una reunió amb tots els empresaris, autònoms, comerciants i professionals del municipi.

L’objectiu és explicar-los la iniciativa que pretén potenciar que els emprenedors locals accedeixin a la contractació pública que realitza l’Ajuntament de Vilafamés. Per a això el consistori està ultimant el formulari per al registre d’empreses que permetrà que les diferents activitats es puguen inscriure si volen formar part de la llista de proveïdors de l’Ajuntament.

Després de la reunió del dia 20 l’objectiu és publicar el formulari el dia 21. Durant la primera setmana de cada mes el formulari d’inscripció estarà obert perquè es puguin actualitzar les inscripcions. La inscripció inicial estarà oberta fins al 12 de febrer.

El regidor responsable, Sergi Trilles, ha indicat que l’objectiu “és que quan no es convoquen concursos pel poc volum de l’actuació hi haja una bossa rotatòria que permeta accedir a totes les empreses per igual”. Així mateix, també servirà per convidar a totes les empreses del municipi a participar en les obres més importants que convoque el consistori.

La proposta de la regidoria és que “tots treballen per igual i es compense el volum contractat entre tots els emprenedors locals”.

La base de dades no només se centrarà en empreses de construcció, sinó que l’objectiu és crear una registre de qualsevol tipus d’activitat que realitzen els veïns, com arquitectes, enginyers industrials, tallers, fontaneria, electricitat o qualsevol tipus d’establiment de sector terciari com restaurants, bars o alimentació entre d’altres.

La base de dades permetrà, a més, que totes aquelles persones que necessiten contractar un servei tinguen a la seva disposició una àmplia agenda amb les empreses, comerços i professionals de Vilafamés.

Últimas noticias

Contenido relacionado