viernes, 14 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Vila-real incorpora a la seua plantilla 21 aturats de més de 30 anys i de llarga durada durant els pròxims sis mesos

L’alcalde i el regidor d’Economia donen la benvinguda als beneficiaris dels programes EMCORD i EMCORP, que treballaran en llocs de peó, oficial i administratiu gràcies a una nova ajuda de més de 200.000 euros

Vila-real tanca 2018 amb la incorporació de 21 aturats de més de 30 anys i de llarga durada que ja formen part de la plantilla municipal per als pròxims sis mesos, gràcies als programes EMCORD i EMCORP, subvencionats pel Servef i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), amb una aportació de 206.065 euros, dels quals l’Ajuntament aporta 5.008 euros a través de la Regidoria d’Economia per a tots dos plans, convertint-se en el municipi de tota la província de Castelló que major injecció econòmica ha rebut.

L’alcalde, José Benlloch, i el regidor d’Economia, Xavier Ochando, han donat la benvinguda als beneficiaris, que han acudit a la Regidoria d’Economia a signar el contracte que fins al 13 de juny els converteix en treballadors de l’Administració més pròxima al ciutadà. Concretament, s’han fitxat 16 peons, dos oficials d’electricitat i tres administratius, 11 d’ells a través del programa EMCORP –l’import del qual ascendeix a 112.608 euros- i 10 a través de l’EMCORD, amb 98.465 euros.

“És un dia molt il·lusionant per als recentment incorporats i també per a l’equip de govern, que en el seu moment va apostar per tindre menys plaques d’inauguracions i menys formigó i més veïns contents i motivats per tindre una nova oportunitat”, explica Ochando, qui destaca que “si 2018 va ser un any històric quant a ajudes per a pal·liar la desocupació, amb 3,6 milions, enguany hem batut rècords, amb un milió més, que ha arribat a més de 500 famílies de la ciutat que tant ho necessitaven”.

PPer la seua banda, Benlloch ha destacat “tots els problemes amb els quals es troba diàriament aquest Ajuntament, però malgrat tot, la responsabilitat i l’ajuda de l’actual govern valencià estan permetent que destinem els diners a prioritats com donar oportunitats a les persones”. El primer edil ha recordat que s’ha passat de 6.000 aturats a 3.000 en la ciutat i que Vila-real està sent durant diversos mesos consecutius la ciutat amb menys atur de tots els municipis de més de 40.000 habitants de la zona. Així mateix, els ha animat a donar el millor d’ells mateixos i a aprofitar l’oportunitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado