Detinguts un home i una dona per un presumpte delicte de violència domèstica a Castelló

La néta de les persones arrestades, una menor de 16 anys, va haver de rebre assistència sanitària per les lesions ocasionades presumptament pels seus familiars.

391

Agents de la Policia Local de Castelló van detindre en la matinada del dissabte a un home i a una dona, tots dos de 55 anys per un presumpte delicte de violència domèstica en agredir a la seua néta en el domicili familiar situat en el carrer Zaragoza. Els fets es van produir al voltant de les 00.10 de la matinada quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la trucada d’una xica molt alterada que alertava que a una amiga seua li estaven pegant els seus familiars en el domicili familiar situat en el carrer Zaragoza i que ella estava escoltant pel telèfon mòbil com la seua amiga era colpejada i demanava ajuda.

Una patrulla de la Policia Local de Castelló destinada al Grup d’Intervenció de Proximitat, G.I.P., es va desplaçar immediatament fins a l’habitatge on s’estava produint l’agressió i en arribar, els agents van trobar dins de l’habitatge a un home i una dona molt alterats. Aquestes dues persones van informar els agents que tenien molts problemes amb la seua néta per la seua indisciplina i que moments abans havien mantingut una forta discussió amb la menor pel seu caràcter rebel. Mentre un dels agents procedia a identificar a aquestes dues persones, l’altre policia es va entrevistar amb la xica, la qual es trobava plorant dins d’un dormitori del domicili.

Aquesta va manifestar molt nerviosa que els seus avis l’agredeixen habitualment per a reprendre-la pel seu comportament i que aquesta nit, mentre parlava amb la seua amiga per telèfon mòbil, els seus dos familiars havien irromput en el seu dormitori i havien començat a colpejar-la al mateix temps que intentaven llevar-li el mòbil de les mans. El policia va observar que la menor presentava una forta contusió en el front, diverses erosions en el coll i un colp en el turmell esquerre.

A la vista d’aquestes lesions i de la manifestació de la menor, els agents van procedir a la detenció dels seus dos avis, P.H.L. i I.I.L., tots dos de 55 anys per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. Cal destacar finalment que la menor agredida va ser traslladada per una patrulla de la Policia Local de Castelló fins a un centre mèdic on els facultatius mèdics van procedir a la cura de les seues lesions.