jueves, 13 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La XI Cursa de la Dona de Xàbia obri inscripcions amb el repte de reunir 1.000 corredores

Aquest esdeveniment no competitiu recapta fons per a l'associació local de suport a l'autista i el col·lectiu comarcal “Amunt contra el càncer”

Les dones del Club d’Atletisme Llebeig de Xàbia tornen fidels a la seua cita anual amb la reivindicació i solidaritat. El col·lectiu, en col·laboració amb les regidories d’Igualtat i Esports, organitzen la XI edició de la Cursa No Competitiva de la Dona, un esdeveniment que combina l’esport amb altres reptes com promoure la unió i complicitat entre dones i donar suport a associacions que realitzen una important labor social a la comarca.

Com ha explicat la regidora d’Igualtat, Montse Villaverde, la carrera d’enguany serà el 10 de març i servirà per a recaptar fons per a l’associació local de suport a l’autisme i el col·lectiu comarcal “Amunt contra el càncer”.

Per a això, les xiques del Llebeig volen arribar a les 1.000 corredores, que poden començar a apuntar-se ja des d’aquest divendres 1 de febrer. Com ha explicat la representant del club, Madelane Powell, la inscripció –amb un cost de 5 euros- pot fer-se via online a través de la web www.somesport.com o bé presencialment els dimecres (de 17’30 a 19’30 hores) en la pista d’atletisme, on també podran provar-se les samarretes i triar talla.

Powell ha avançat que el dia de la cursa començarà amb un calfament al voltant de les 9’45 hores, a les 10 partirà la carrera i després hi haurà una classe de zumba, servei de fisioteràpia si algú el precisa i una gran rifa. Encara que és de caràcter no competitiu, l’organització ha previst regals per a les 3 primeres a travessar la meta, les 3 majors de 50 anys i les corredores més jove i més major.

No obstant això, des de l’organització han volgut deixar clar que el recorregut -de 5 quilòmetres- pot fer-se caminant, i sobretot, gaudint de la companyia i del paisatge.
Tant l’edil d’Igualtat com el regidor d’esports, Vicent Colomer, han volgut agrair la implicació del Llebeig en aquesta activitat que des de fa més d’una dècada forma part del calendari esportiu i social de Xàbia, i que a més de ser una excusa per a passar un dia saludable, és una reivindicació clara de la dona com a eix de la societat i col·lectiu unit i actiu davant els reptes de la societat.

Últimas noticias

Contenido relacionado