sábado, 13 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Domingo Lorenzo (C’s) Vol rebre creuers internacionals al Port de Castelló

“C’s aposta perquè el Port de Castelló es converteix en un receptor de creuers internacionals” ha afirmat el candidat de Ciutadans (C’s) al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Domingo Lorenzo, durant la reunió que ha mantingut aquest matí amb l’Autoritat Portuària de la ciutat.
“Millorar els accessos a les instal·lacions i els seus serveis millorarà el trànsit de mercaderies tant en l’exportació com en la importació de productes i per tant la competitivitat” ha declarat el candidat.
D’altra banda, també ha volgut posar de manifest davant els membres del Port de Castelló que “el projecte de C’s proposa millorar infraestructures i també aconseguir un turisme de qualitat i desestacionalitzador i açò implica aconseguir atraure creuers internacionals a Castelló perquè els seus passatgers visiten la ciutat i també la província” i ha afegit que “el port és un dels accessos més importants per al turisme de qualitat”.
Durant la trobada Lorenzo ha conegut de primera mà l’estat de les instal·lacions, i també, les dades del volum de mercaderies que es gestionen.

Últimas noticias

Contenido relacionado