08:10 - martes, 3 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Proves del títol de Graduat en ESO per a persones majors de 18 anys

La Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana nombre 8142 la resolució per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, a la qual podran accedir majors de divuit anys que vulguen obtenir directament el títol.

Durant aquest curs 2017-2018 hi haurà dues convocatòries de les proves, que se celebraran els dies 26 de gener i 8 de juny; d’aquesta manera les persones inscrites tindran dues possibilitats d’obtenir el títol.

Per a poder presentar-se a aquestes proves, les persones interessades podran inscriure’s telemàticament en el següent enllaç de la web de la Conselleria: consultar ací; posteriorment hauran de lliurar la sol·licitud generada, preferentment en la direcció territorial d’Educació de la província on es vulga realitzar la prova, des del 2 de novembre fins a l’1 de desembre.

A través d’aquests exàmens, l’Administració educativa pretén que les persones majors de divuit anys que van acabar els ensenyaments de Secundària sense aconseguir els objectius d’aquesta etapa educativa puguen finalment aconseguir la titulació i tenir una millor inserció laboral. Per tant, es tracta de reduir el fracàs escolar i permetre l’accés a noves oportunitats de millora de la qualificació acadèmica i d’inserció laboral.

Més informació en el DOGV: consultar ací

Últimas noticias

Lo más leído

Contenido relacionado