Vicente Sanz Viñuelas Llombai, 1987

El llombains desapareguts o morts en el Front de Guerra (1936-1939).

            Totes les guerres són tràgiques, i més encara si el priven de la teua joventut, la teua família, el teu amor, el teu futur i la teua memòria.
En aquestes línies, es pretén honrar la memòria de 23 joves de Llombai que van tindre la desgràcia de morir o desaparèixer en el front de la Guerra Civil Espanyola, no quedant cap constància ni relació seua … i sent tan sols recordats pels seus. 
D’aquesta manera, el seu record perdurarà, omplint una pàgina més de la nostra història… sense dissipar-se amb la desaparició dels nostres majors.
Podeu llegir les seues històries en el meu article en el llibre de festes de Llombai 2018, o sinó ací en “elblogdelmarquesat“.
Punxeu en l’enllaç i endinseu-se en aquest nou capítol.
Espere que vos agrade, o al menys, que vos resulte curiós.

2 COMENTARIS

  1. Com sempre, interessantíssim….I has fet molt bé de recordar la tragèdia q viviren ells i les seues families, i q servisca de reflexió per a les noves generacions que per molt mal q estiguen les coses sempre hi ha una eixida….tenen llibertat, educació, una família q els recolza en tot i joventut per lluitar per tot allò q somien. Enhorabona!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Read More

Recent